Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

El Consell d’Eivissa rep el Premi Àgora al Govern amb Programes Nous de Benestar per Ibiza Wellness

El IV Congrés Àgora Benestar, que va tenir lloc a Madrid els dies 28 i 29 de maig, va atorgar al programa Ibiza Wellness el Premi al Govern amb Programes Nous de Benestar.

El IV Congrés Àgora Benestar, que va tenir lloc a Madrid els dies 28 i 29 de maig, va atorgar al programa Ibiza Wellness el Premi al Govern amb Programes Nous de Benestar.

A la convocatòria hi van assistir 113 ponents, que van intervenir en 35 sessions amb la participació de més de 700 persones, i es va desenvolupar com un fòrum per a l’intercanvi de coneixements i d’experiències en benestar que va premiar set entitats o professionals per la seva tasca en la promoció del benestar.

Tal com va afirmar Delia de Miguel, coordinadora d’“Ibiza es wellness” en el Consell d’Eivissa, “tenim una trajectòria de diversos anys amb aquesta plataforma, i aquest distintiu ens impulsa a seguir advocant per un turisme responsable i de salut”. De Miguel va afirmar, a més, que aquest congrés és una cita imprescindible per “formar i impulsar el sector del benestar com a eix d’una societat saludable”.

En el transcurs de la quarta edició dels Premis Àgora Benestar, presentada per la fundadora de l’Institut del Talent i membre del Comitè Organitzador d’Àgora Benestar, Eva Turanzo, es va reconèixer la tasca duta a terme per professionals, empreses, mitjans de comunicació i administracions públiques implicades en el benestar. Així, es van lliurar diversos guardons emparats sota els títols d’“Empreses compromeses amb el benestar”, “Divulgació social d’hàbits saludables”, “Govern autonòmic amb programes nous en benestar, “Projecte innovador en benestar” i “Trajectòria professional”.

Ibiza Wellness, www.ibizaeswellness.com, és una plataforma de promoció d’un estil de vida sostenible que es caracteritza, entre d’altres coses, pel benestar, la bellesa, l’esport i la gastronomia saludable. Aquest projecte representa una gran innovació per a l’impuls de la marca de l’illa, i ha estat reconegut nombroses vegades pels mitjans de comunicació i per organismes internacionals com el Global Wellness Institute.