Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Ibiza Gay Pride: espectacles i reivindicació pels drets LGTBIQ

L’Ibiza Gay Pride celebra a l’illa d’Eivissa la seva cinquena edició els dies 12, 13, 14 i 15 de juny. Quatre dies en què hi ha programats espectacles i actes per instar a la tolerància i la igualtat i per reivindicar, des de la diversió, el color i la llibertat, els drets del col·lectiu LGTBIQ.

L’Ibiza Gay Pride celebra a l’illa d’Eivissa la seva cinquena edició els dies 12, 13, 14 i 15 de juny. Quatre dies en què hi ha programats espectacles i actes per instar a la tolerància i la igualtat i per reivindicar, des de la diversió, el color i la llibertat, els drets del col·lectiu LGTBIQ.

Uns dies en què tindran lloc diversos actes, conferències i performances a l’illa d’Eivissa, amb el suport del Consell d’Eivissa, que arrencaran amb una Gran Marxa, una de les trobades més esperades d’aquesta cita. En aquesta desfilada festiva hi haurà diverses carrosses que faran un recorregut per diversos racons representatius de la ciutat d’Eivissa, sortint des de la Confraria de Pescadors, passant per l’avinguda de Santa Eulària des Riu i l’avinguda de les Andanes, al barri de la Marina, fins arribar al port de la ciutat. Aquest acte oferirà, a més, un pregó i un xou animat i acolorit que donarà el tret de sortida d’aquestes jornades, que serviran per reivindicar en primera persona els drets i les llibertats d’aquest col·lectiu, així com per donar veu a totes aquelles persones que viuen en països en què encara es criminalitza l’homosexualitat.

L’Ibiza Gay Pride 2019 busca consolidar-se com un esdeveniment reivindicatiu a favor de la igualtat, de la tolerància i de la no-discriminació per raons d’orientació sexual, mitjançant un programa d’activitats que s’estén durant aquests quatre dies i que inclou obres de teatre o xerrades, així com diverses actuacions musicals.