Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Tallers de gastronomia a l’agenda d’Eivissa d’aquest hivern

Durant els mesos d’hivern l’agenda d’esdeveniments d’Eivissa ofereix multitud de tallers de gastronomia que mostren la riquesa d’aquest racó del Mediterrani.

Durant els mesos d’hivern l’agenda d’esdeveniments d’Eivissa ofereix multitud de tallers de gastronomia que mostren la riquesa d’aquest racó del Mediterrani i que ens endinsen en la rica història i les tradicions de l’illa.

La iniciativa ‘Eivissa Sabors’ n’és un exemple clar, ja que a través d’aquesta acció tant residents com visitants poden submergir-se en la gastronomia eivissenca participant activament en diversos tallers com el de sofrit pagès, que van impartir el passat 20 de gener els xefs José Miguel Bonet i Miquel Bonet, del restaurant Es Ventall, per desvelar els secrets de preparació d’aquest plat emblemàtic. També promogut per ‘Eivissa Sabors’ el proper 31 de gener hi ha programada una jornada prèvia al concurs d’arròs de matances (que es celebra el dia 1 de febrer) on es podrà veure una matança tradicional eivissenca i es mostrarà el procés d’elaboració de diferents embotits i càrnics, acabant amb una frita de matances popular.

Un altre indret que ofereix tallers i jornades culinàries eivissenques és la granja i finca ecològica Can Musón, a Santa Eulàlia des Riu, on s’imparteixen activitats per aprendre a elaborar formatge de cabra, pa de pagès o flaó, el dolç tradicional de l’illa.