Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Eivissa Wellness

El turisme de salut encara no és el concepte que sona més a l’illa, o al menys no és el que està més arrelat quan pensem en Eivissa com a destinació de vacances…

El turisme de salut encara no és el concepte que sona més a l’illa, o al menys no és el que està més arrelat quan pensem en Eivissa com a destinació de vacances, però la seva existència està en auge gràcies a la promoció pública i privada d’aquest sector, i als seus múltiples beneficis. Eivissa Wellness resumeix una filosofia de vida que tracta de fer-nos arribar al nostre potencial màxim, en cos i ànima, mantenint hàbits saludables per tal d’assolir la millor versió de nosaltres mateixos.

Eivissa ha estat des de fa dècades bressol de la tranquil·litat, l’evasió, la meditació i la relaxació, malgrat els tòpics que l’associen amb l’oci, i és per això que constitueix una de les destinacions internacionals on buscar l’equilibri mental i corporal. El seu entorn natural, les seves platges, les seves condicions climàtiques, suaus durant tot l’any, la seva gastronomia, o factors emocionals que alguns denominen “màgics”, fan de l’illa el lloc perfecte per recuperar-se de l’estrès.

Respirar fons, tancar els ulls i deixar-se portar. Eivissa ofereix una gran varietat d’oportunitats i experiències relacionades amb el benestar i la sostenibilitat, que ens permeten evadir-nos i recuperar la calma en un entorn incomparable, amb retirs de ioga, meditació, massatges i, fins i tot, algun tipus d’intervenció de medicina estètica o recuperació de lesions. Cada dia són més nombrosos els hotels, balnearis, negocis d’agroturisme o centres que se sumen a aquesta tendència i ofereixen infinites activitats de wellness durant tot l’any, amb l’únic objectiu de fer-nos sentir millor i apropar-nos al nostre estat ideal.

Els productes locals i la natura en estat pur fan créixer projectes arrelats en aquest entorn mediterrani de condicions inigualables, que conviden a tots els públics a endinsar-se en aquest estil de vida i, en definitiva, a aconseguir l’estat més anhelat que tant costa d’assolir avui en dia: la desconnexió.

Wellness com a estil de vida, Eivissa com a equilibri vital.