Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Hotelers i viles d’Eivissa fan pinya per premiar els herois de la pandèmia

Segons el Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans, herois i heroïnes són persones que es distingeixen pel seu alt coratge…

Segons el Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans, herois i heroïnes són persones que es distingeixen pel seu alt coratge, per la seva fortitud en el sofriment. Per això els nostres sanitaris són, avui més que mai, objecte d’una admiració especial i mereixedors d’una acció que vol tornar-los la seva gesta: “Together for health care heroes”. Es tracta d’un moviment que va néixer el mes de març passat per tal de donar les gràcies als qui lluiten per la vida de les nostres famílies, amics i comunitats per salvar-nos d’aquesta pandèmia.

Aquesta iniciativa té el suport d’administracions, empreses, immobiliàries i diversos hotels d’Eivissa i de tot Europa i té com a objectiu tornar als professionals d’aquest sector una mica de la generositat que han demostrat obrint-los les seves portes.

De moment, s’han sumat a aquesta iniciativa, amb més de 650 places, cadenes com OD Hotels o Concept Hotel Group Ibiza i hotels com Royal Plaza, Destino, 7Pines, Atzaró, Can Beia o Aguas de Ibiza. A aquests establiments cal afegir-hi diverses cases turístiques com Sa Torre Ibiza, Can Xumeu Rafal-Ibiza, Enchanted-Ibiza, Villa Can Sarmiento-Ibiza o Villa Wave-Ibiza, que ofereixen als herois de la sanitat estades gratuïtes de fins a una setmana a l’abril, el maig i l’octubre de 2021.

En total, aquesta proposta aglutina més de 65 establiments d’allotjament, amb base a Eivissa; l’objectiu és arribar a aconseguir un total de 10.000 vacances per oferir als herois de la pandèmia i els seus familiars durant el 2021 en destinacions com Eivissa, Suïssa, els Alps francesos, Londres, París o Barcelona.

Aquest projecte té el suport i l’empara del Consell d’Eivissa i representa un valor de més de 900.000 euros en donacions en allotjament.

Els professionals sanitaris que es vulguin beneficiar d’aquesta acció poden fer-ho registrant-se a www.togetherforhealthcareheroes.com/divi_bars/registrarse-para-participar/.