Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Eivissa en globus

Guaitar els camps d’Eivissa, sentir que sures i que l’aire t’eleva fins al cel mentre respires un aire pur i únic és una experiència…

Guaitar els camps d’Eivissa, sentir que sures i que l’aire t’eleva fins al cel mentre respires un aire pur i únic és una experiència que només es pot viure dalt d’un globus aerostàtic. Una experiència recomanable per als qui vulguin fer un viatge únic, en parella, amb amics o en família i tan especial que serà inoblidable i 100% autèntic.

Per recórrer l’illa en globus cal portar roba còmoda i d’abric, segons la data en què fem l’activitat, i tenir clar que ens haurem de llevar ben d’hora, perquè els viatges en globus es fan gairebé sempre al matí per ser espectadors d’excepció de l’increïble albada de l’illa. Habitualment culmina en zones fèrtils i plenes de vegetació com Santa Gertrudis de Fruitera o Sant Rafel de Sa Creu, on és senzill “fer aterrar” aquest meravellós artefacte, el procés d’inflada del qual viurem en primera persona, perquè serem en tot moment part de l’equip. L’indret de sortida dependrà sempre del temps atmosfèric i serà aquest el que dirimirà des d’on marxarem i el recorregut particular que ens mantindrà als núvols durant gairebé una hora.

Per a les persones que tenen vertigen, es tracta d’una activitat molt recomanable, ja que la sensació és molt plàcida, tranquil·la i agradable i fins i tot pot ajudar a superar algunes pors.

El viatge acaba amb un bateig molt especial, en què el capità obre una ampolla de cava amb la qual tota la tripulació acaba brindant i amb un deliciós esmorzar per recuperar forces en algun dels restaurants de l’illa pròxim a l’indret d’aterratge.