Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Tots els camins porten a missa

La tradició ancestral i religiosa de l’illa implantada després de l’arribada de les tropes cristianes, l’any 1235, continua estant ben present en la vida…

La tradició ancestral i religiosa de l’illa implantada després de l’arribada de les tropes cristianes, l’any 1235, continua estant ben present en la vida quotidiana dels eivissencs, una societat que conserva amb orgull tradicions i sentiments populars heretats molts segles enrere. En una societat rural i aïllada, l’església va esdevenir, durant segles, un punt de trobada per als veïns, molts dels quals només sortien de casa una vegada a l’any per celebrar la festa del patró. Per això, alguns pobles encara conserven els tradicionals camins de missa, antigues vies situades en finques privades, però amb autorització de pas públic per als fidels i per als carros de mort o carros de difunts.