Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

L’esport, gran protagonista d’Eivissa a la tardor

Eivissa mostra tot el seu potencial com el que ja és: una destinació esportiva consolidada, que cada vegada més organitzadors de proves…

Eivissa mostra tot el seu potencial com el que ja és: una destinació esportiva consolidada, que cada vegada més organitzadors de proves d’àmbit nacional i internacional valoren com a seu de la celebració de grans esdeveniments esportius durant els mesos de fora de temporada, quan arriba la tardor i l’illa recupera el seu ritme més pausat.

Les qualitats, les capacitats i el potencial d’Eivissa com a indret únic i idoni per rebre tota mena de proves estan marcats tant pel clima com pel paisatge, la planta hotelera moderna i reconeguda mundialment, la freqüència de les connexions aèries i marítimes, la qualitat i la gran tasca que duen a terme els clubs i les entitats esportives organitzadores… Són molts els factors que fan d’Eivissa una destinació esportiva puntera.

La força de la unió entre turisme i esport és més que evident i queda demostrada amb les vuit grans proves, declarades d’interès turístic, que són exemple de qualitat organitzativa, impacte turístic i impacte econòmic i social i amb altíssims nivells de participació: Marató d’Eivissa, Ruta de la Sal, Volta a Eivissa MTB, Eivissa Mitja Marató, Volta Cicloturista a Eivissa Campagnolo, Eivissa Trail Marató, Eivissa Half Triathlon i 3 Dies de Trail, que marquen el calendari esportiu especialment a la primavera i a la tardor.

A l’octubre, tenen lloc la Volta Cicloturista (dies 8 i 9), l’Eivissa Trail Marató (15 i 16) i l’Eivissa Half Triathlon (23), i els 3 Dies de Trail marquen l’inici del mes de desembre (dies 2, 3 i 4).

Aquests esdeveniments suposen una experiència global per als participants, perquè els qui venen també gaudeixen de la gastronomia, dels paisatges i de la cultura eivissenca. És una aposta perquè ciutadans d’arreu del món s’animin a visitar l’illa els 365 dies de l’any i l’associïn a experiències en família i a estils de vida saludables.

Tot això fa que el calendari esportiu a Eivissa sigui cada vegada més ric i atractiu, i que a les agendes d’esportistes i atletes de tot el món hi apareguin com a imprescindibles proves que s’organitzen i celebren a l’illa, que repeteixen per la gran varietat d’esports i proves que es poden practicar a Eivissa, pel bon ambient que s’hi respira i per l’oferta turística. Eivissa sorprèn, i cada vegada són més els esportistes que posen l’illa com a destinació preferent.