Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Visites teatralitzades a Dalt Vila: descobreix la ciutat emmurallada d’una manera diferent

La ciutat d’Eivissa guarda un tresor històric, natural i de patrimoni cultural únic: la ciutat emmurallada de Dalt Vila…

La ciutat d’Eivissa guarda un tresor històric, natural i de patrimoni cultural únic: la ciutat emmurallada de Dalt Vila, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1999. Es troba a la part alta del nucli d’Eivissa i hi han passat diverses civilitzacions com els fenicis, els púnics, els romans, els bizantins, els vàndals, els àrabs i els cristians.

Entre les seves muralles s’hi troben alguns dels edificis més importants de l’illa, com la catedral d’Eivissa, un dels símbols de l’illa, i la millor manera de descobrir-los és a través de les visites teatralitzades que organitza l’Ajuntament de la ciutat. Des del mes de març fins al desembre, l’Ajuntament de la capital d’Eivissa organitza aquestes visites teatralitzades al centre històric de la ciutat amb l’objectiu de donar a conèixer com es van construir les muralles, en quin context i com era la forma de vida de les diferents cultures que han passat per Dalt Vila.

Aquesta experiència es realitza en grup i servirà per fer un viatge en el temps a través d’un recorregut que comença al portal de ses Taules, continua pels carrers empedrats de la ciutat emmurallada, tot passant per la plaça del Sol i pujant després pels carrers de Sant Josep i Major, per acabar a la plaça de la Catedral.

Dies i horaris

Aquestes visites teatralitzades s’adapten al clima de cada estació, per això cada mes van canviant l’horari. Així, al mes de març es poden gaudir a partir de les 19.00 hores, mentre que al mes d’abril i les dues primeres setmanes de maig es fan a les 20.00 hores. Quan la calor comença a ser més intensa, a mitjan maig, així com durant els mesos de juny, juliol i agost, tenen lloc a les 21.00 hores (i els divendres d’agost també). Amb l’arribada de setembre, aquests recorreguts comencen a baixar l’horari i tenen lloc a les 20.00 hores els divendres i dissabtes, a l’octubre passen a ser els dissabtes a les 19.00 hores i, finalment, durant els mesos de novembre i desembre també tenen lloc els dissabtes però a les 18.00 hores.

 • Dissabtes de març: 19 h
 • Dissabtes d’abril: 20 h
 • Dissabtes 4 i 11 de maig: 20 h
 • Dissabtes 18 i 25 de maig: 21 h
 • Dissabtes de juny, juliol i agost: 21 h
 • Divendres d’agost: 21 h
 • Divendres de setembre: 20 h
 • Dissabtes de setembre: 20 h
 • Dissabtes d’octubre: 19 h
 • Dissabtes de novembre i desembre: 18 h

Els preus varien en funció de rangs d’edat:

 • Infants fins a 7 anys: gratis
 • Infants de 7 a 16 anys: 5 euros
 • Infants de 7 a 16 anys residents: 2,5 euros
 • Adults: 10 euros
 • Adults residents: 5 euros.
 • Majors de 65 anys, aturats i estudiants: 5 euros
 • Família de fins a 4 membres: 25 euros
 • Família de més de 4 membres: 30 euros

 Les inscripcions es poden fer a https://turismo.eivissa.es/que-hacer/no-te-lo-pierdas/visitas-teatralizadas/.