Portal Oficial de Turisme d'Eivissainfo@ibiza.travelSALA DE PREMSA ACTUALITAT

Quatre platges a Eivissa disponibles per anar-hi amb gos els 365 dies de l’any

Fa anys que els animals domèstics són un membre més de la família i, de fet, la nova llei de benestar animal ratifica el sentir d’una societat pet-friendly.

Fa anys que els animals domèstics són un membre més de la família i, de fet, la nova llei de benestar animal ratifica el sentir d’una societat pet-friendly. Seguint aquest paradigma, com no podia ser d’altra manera, l’illa d’Eivissa té diversos espais perquè els nostres cans puguin gaudir també de la platja.

Podenco Ibicenco - Ibiza Travel

Els gossos poden accedir a les platges d’Eivissa durant tot l’hivern, des de l’1 de novembre fins a abans de Setmana Santa. Durant l’època estival, hi ha zones de costa a l’illa habilitades per a l’accés de gossos, dues ubicades a Eivissa ciutat i dues al municipi de Santa Eulària des Riu.

  • Una d’aquestes platges està situada a es Viver, a Eivissa ciutat, entre els carrers Quartó de Balançat i Quartó de Santa Eulària des Riu. Aquesta platja canina consta d’uns 350 metres i té una sèrie de normes bàsiques que cal complir, com ara recollir els excrements, mantenir controlada la mascota i portar el carnet sanitari amb totes les vacunes al dia. Els gossos catalogats com a potencialment perillosos han d’anar lligats i amb morrió.
  • Una altra platja per a gossos situada a la mateixa localitat és la que es troba al barri de ses Figueres/Talamanca, a la platja que hi ha entre el carrer de Benirràs i el final del terme municipal d’Eivissa. L’accés a aquesta zona també està regulat per algunes normes, com ara portar el gos lligat o tenir la documentació de l’animal en regla. Ambdues platges d’Eivissa ciutat tenen cartells en què s’especifiquen les normes, i a més cal destacar que a la platja de ses Figueres hi ha instal·lats bancs per descansar.
  • Al municipi de Santa Eulària des Riu hi ha la platja des Riu, disponible per als gossos els 365 dies de l’any. Es tracta d’una platja petita ubicada al sud del municipi que té uns 15 metres de longitud, i està formada per sorra gruixuda i roques. Es tracta d’un tram de costa que abasta els deu últims metres del vessant dret de la desembocadura del riu i un petit frontal de costa.
  • En darrer lloc, al mateix municipi de Santa Eulària, a la zona nord-est, hi ha també la platja per a gossos es Faralló, situada al costat del puig de s’Eglésia Vella i conformada per 25 metres de sorra gruixuda i roques. Durant la temporada estival, la platja no té limitació d’horari, però sí que té, com tots els espais que hem esmentat abans, normes per les quals regir-se perquè tots els gossos puguin gaudir d’aquests espais sense problemes.

A banda d’aquestes platges, a l’illa hi ha moltes zones especialment habilitades per a l’esbarjo dels gossos, com ara parcs canins i zones de passeig. Així mateix, hi ha una gran oferta d’allotjaments pet-friendly per gaudir de les vacances amb els nostres éssers estimats de quatre potes.